Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за една 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ето една http://auto.secondamano.it/annuncio/...nno-2000-36482
    АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
    LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
      аиде сега един салон струва 400-500 лева
      ама два такива фара с преден капак броня и калници струват много много много повече.
      Точно,затва не си струва да я направиш фейс и да на продаваш после,освен ако не е блъскана и нямаш новите части на оферта.
      Alfa 155 1.7,1.8 ex
      Alfa 166 2.4 3 ex
      155 1.8 MY 95 sport

Comment

Колега,я погледни и тази-има година,има цена.преди време беше към 8/9000лв.
        http://www.mobile.bg/11277878445433910

Comment

Тц, тц, вчера бях в Пловдив по работа, че и видях няколко Алфи, но тази съм я пропуснал. Това ще е за тази седмица откъм огледи. В понеделник съм при колегата във Варна и дано там най-накрая намеря "моята кола". До сега само 1 ми хареса, но и искаха 9000, а е 2001 година. Не си струва да се дават толкова пари отгоре, по-добре за тази сума 156-ца 2003-2004 година, нищо че е по-нисък клас.
          Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
          Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
            Тц, тц, вчера бях в Пловдив по работа, че и видях няколко Алфи, но тази съм я пропуснал. Това ще е за тази седмица откъм огледи. В понеделник съм при колегата във Варна и дано там най-накрая намеря "моята кола". До сега само 1 ми хареса, но и искаха 9000, а е 2001 година. Не си струва да се дават толкова пари отгоре, по-добре за тази сума 156-ца 2003-2004 година, нищо че е по-нисък клас.
            Какво не ти хареса в С5-те че търсиш 166
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
            LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

Не ми харесва това, че не са мои а на баща ми.
              За съжаление прилична С5-ца от втория фейслифт е минимум 15 хиляди, толкова нямам, а с кредити или назаем не искам. От първите не ми харесва визията, а и го няма спортния дух. Последните С5-ци са съвсем друга приказка, но и парите са в пъти повече.
              Last edited by M.Gruev; d.m.y г., 21:17.
              Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
              Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Извинявам се първо на колегата,че ще използвам темата му за 166,но и аз бих желал да помоля за компетентно мнение за следния екземпляр:

http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=br2f1kofwmty#

Съжалявам ,че миналия уикенд бях там,а чак днес виждам обявата. Та можеше още тогава да се свържа със собственика...

Предварително благодаря за коментарите и "ренгеновия" поглед за фрапиращи забележки по колата.
                Живея в Хага,но поне веднъж в месеца за кратко съм в София....

Тъй като първата ми кола беше Алфа "Спринт",a " първата ръжда не хваща" все повече се заглеждам към Alfa Romeo 166 3.0i V6 24v Super ....

Comment

Добре изглежда на пръв поглед,като изключим тия "побългарявания"-с тия ленти е ужас,а има и газ,тоя да не е някой таксиджия.Иначе изглежда запазена....
                  Alfa 155 1.7,1.8 ex
                  Alfa 166 2.4 3 ex
                  155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                    аз като един купувач бих погледал и тази
                    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...685&f1=details
                    пичове това е чистак конверсиран фейслифт
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                    X